Ontstaan Op Autisme Avontuur

Sinds de diagnose van onze zoon in 2018 ben ik heel veel gaan lezen over autisme en ook op zoek geweest naar andere gezinnen waarin autisme speelt. Ik merkte dat dit mij houvast gaf en ook veel tips en tricks opleverde. Maar ik werd ook overvallen door de hoeveelheid literatuur, websites, lezingen en het besef dat de ASS diagnose voor de rest van ons leven bij ons zou horen. Om hier handen en voeten aan te geven, ben ik Op Autisme Avontuur gestart.

 

Daarnaast zie ik dat er om mij heen best veel mensen zijn die ook te maken hebben met autisme.  Op Autisme Avontuur wil daarom een platform bieden waarop mensen samen kunnen delen en verder kunnen komen met dit complexe onderdeel in hun leven. Zie hiervoor het blog op deze website.

 

Ook houd ik erg van delen, want samen weten én kunnen we meer. Daarom wil ik graag alles wat ik tegen kom aan allerhande tips delen op Autisme Avontuur. Zodat iedereen het eigen unieke kompas in het Autisme Avontuur vorm kan geven. Kijk hiervoor op Raad & Daad

 

Wil je contact met mij over autisme of opvoeden? Dat kan! Momenteel ben ik Avontuurlijk Opgroeien aan het oprichten, mijn coachingsbedrijf waarin jouw gezin zich welkom mag voelen. Ik volg de gecertificeerde opleidingen Coaching bij autisme en Kindercoach bij het CIVAS. Wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over je kind of gezin?
Mail me via maaike@opautismeavontuur.nl